Beschrijving

Gelamineerde lariks panelen 6 meter 45×360 mm van Vilam zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Traptreden / vensterbanken / meubels / werkbladen etc.

De panelen zijn opgebouwd uit 24 mm lamellen, nagenoeg foutvrij. Geen grote noesten, grote kwasten of scheuren en bestaat voor 100% uit Europees Lariks. Het is mede door zijn duurzame karakter ideaal om mee te werken.

Hout is een natuurproduct dus mogen er kleine gebreken zoals harsgangen, kleine kwasten en kleine noesten in voorkomen. Maar gezond spint is niet toelaatbaar bij een buitensituatie en daarom mag dit na het profileren ook niet voorkomen in het eindproduct.

VILAM® Lariks is nagenoeg foutvrij en dus ook nagenoeg spintvrij. Hoogwaardig gecertificeerd hout, waardoor Withagen altijd topkwaliteit levert.

Vilam lariks panelen 6 meter 45×360 mm zijn geschikt voor het maken van vele producten van top kwaliteit. Daarnaast kunt u het gecertificeerde PEFC hout ook toepassen voor trappen, meubels, gevelstijlen, werkbladen, kasten en gevel timmerwerk.