Beschrijving

Gelamineerde lariks panelen 60 x 350 mm Vilam .

Opbouw uit 24 mm lamellen en nagenoeg foutvrij. Dus geen grote noesten, kwasten of scheuren en bestaat voor 100% uit Europees Lariks. Het is mede door zijn duurzame karakter ideaal om mee te werken.

Wij hebben op dit moment diverse lengtematen direct beschikbaar; ook enkele stuks zijn leverbaar. Bel ons voor meer informatie. 0592-274280

Hout is een natuurproduct dus mogen er kleine gebreken zoals harsgangen, kwasten en noesten in voorkomen. Maar gezond spint is niet toelaatbaar bij een buitensituatie en daarom mag dit na het profileren ook niet voorkomen in het eindproduct.

VILAM® Lariks is nagenoeg foutvrij en dus ook nagenoeg spintvrij. Hoogwaardig gecertificeerd hout, waardoor withagen altijd topkwaliteit levert.

Vilam lariks panelen 60 x 350 mm is geschikt voor het maken van vele producten van top kwaliteit. Daarnaast kunt u het gecertificeerde PEFC hout ook toepassen voor trappen, meubels, gevelstijlen, werkbladen, kasten en gevel timmerwerk.

Maatwerk en kleine aantallen. 

Wij denken al lang niet meer in grote aantallen en volle vrachtwagens. Steeds vaker starten wij samen met uw architect en opdrachtgever vooraan in het project. Per woning of per timmerfabriek werken wij een optimaal kozijn uit, dat voldoet aan uw vraag en zoveel mogelijk aan de KVT. Hierbij kijken wij niet alleen naar goede isolatie waarde voor het totale kozijn, maar kiezen ook een geschikte houtsoort voor binnen en buiten. Door deze vele mogelijkheden werken wij steeds vaker op maat en met kleine series.

Het kozijn heeft vele functies. Het kozijn moet voldoen aan steeds hogere eisen. Daarom delen wij het kozijn op in meerdere functies. De buitenzijde moet bestand zijn tegen weersinvloeden en dus duurzaam. De binnenzijde moet mooi zijn en voldoen aan een hoge isolatiewaarde, vergelijkbaar met het glas en de gevelopbouw. Daarom gebruiken wij diverse houtsoorten in het Vilam® profiel.